Çarşı'dan bir yıldız kaydı.

Çarşı

Erbaylar Konfeksiyon sahibi Ahmet Erbay vefat etti.

Bir dönem Bandırma çarşısı, Pazar caddesinin önde gelen esnaflarından konfeksiyoncu Ahmet Erbay vefat etti.

Bandırma’da Şehitsüleymanbey çeşmesi arkasında uzun yıllar Erbaylar Konfeksiyon adı altında, esnaflık yapan Nail- Ahmet Erbay kardeşlerden, Nail Erbay’dan sonra Ahmet Erbay(61) yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak vefat etti.

Ahmet Erbay, yaklaşık 2,5 aydır Balıkesir Devlet hastanesinde Akciğer kanseri ve Tüberküloz rahatsızlığı nedeni ile tedavi görmekteydi.

Ağabeyleri, eski müftülerden Adil Erbay’dan sonra vefat eden Nail Erbay’ın ardından yaşama veda ederek hakkın rahmetine kavuşan Ahmet Erbay, doğduğu köy olan Manyas’ın Şevketiye köyünde sevenlerin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ahmet Erbay’ın taziyelerini oğlu Kahraman Erbay kabul etti.

Dost canlısı, iz bırakan anıları ile ardında hoş bir seda bırakan Bandırma çarşısının unutulmaz isimlerinden Erbaylar Konfeksiyon sahibi Ahmet Erbay’ın hakkın rahmeti ile buluşmasından dolayı Bandırma Manşet ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 



Mehmet Ertan
3.12.2014 12:27:35
Ahmet Erbay abimi 1979 yılından tanıyorum. O zamanlar rahmetli Nail abi ile birlikte giyim üzerine Erdek`te pazar kuruyordu. Çok çalışkan 2 kardeş zamanla bölgede giyim sektörünün bir numarası oldular. Merhuma allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim.

ali
3.12.2014 23:50:59
ALLAH rahmet eylesin agbi felek çenazeye gittimi acaba bunların sayesinde zengin oldu yanlız öldü agbim

  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı